Gizemli Tarih, Türkiye’nin ve dünyanın birçok bölgesinden bir araya gelen gençler tarafından tarihimizin daha iyi anlaşılması, yerli ve yabancı kaynaklı dezenformasyon çalışmalarıyla Türk milletinin zihinlerini kirletenlere karşı fikri mücadele edilmesi amacıyla kurulmuş olan, hiç bir kurum, kuruluş ya da derneğe bağlı olmayan, bağımsız ve özgür bir platformdur.

Gizemli Tarih platformunun ilkeleri de bu amaç doğrultusunda oluşturulmuştur. Buna göre Gizemli Tarih, Türk milleti ve Türk devletinin çıkarları doğrultusunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında hareket edecek, fikri mücadele verecektir.

Gizemli Tarih, geçmişinden güç alan Türk gençlerinin tüm dünyaya, “Biz Türk gençleri olarak buradayız, vatanımız üzerinde oyun kuran dahili ve harici bedhahların farkındayız ve bunlara karşı muhtaç olan kudretin, damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunun bilincindeyiz!” diyen sesidir.

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 100. yılını kutlayacağı 2023 yılına Türk gençliğinin fikri anlamda hazırlanması yolunda üzerimize düşen vazifeyi de bilerek çalışacak ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli kahramanlarımıza, şehit ve gazilerimize layık nesiller olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Gizemli Tarih Platformu Üyeleri

Gönüllülük ve Destek

Gizemli Tarih platformuna yazı ve içeriklerinizle katkıda bulunmak, platforma dahil olmak ve destek vermek için bizlere iletişim formundan ulaşabilirsiniz.

Talebiniz ya da içeriğiniz en kısa sürede değerlendirilerek sizlere dönüş sağlanacak ve uygun görülmesi halinde özgürce içerik yayınlayabilmeniz için platform üyeliğiniz oluşturulacaktır.